Daggen ligger på marken och det är så där krispigt

Solen skiner och det är dagg ute, så där krispigt som det brukar vara när det är höst. Sixten ligger bredvid mig och Siri sover i hallen. Malin och Alexander har redan åkt och det är jag och Emma kvar. Emma sover fortfarande så det ljud jag hör är från radion som spelar musik. Det är tyst och skönt.

Har en lista som jag måste avverka idag och när den är klar är jag strax klar med min portfolio. En och en halv månad kvar innan jag tar examen, sjukt konstigt. På onsdag ska jag på intervju igen och det ska bli spännande, om någon frågor hur många jobb jag har sökt och vad de går ut på så svarar ja - VA? Lite för mycket just nu, å andra sidan man måste ligga i för att få något jobb. Eller? Håll tummarna för mig på onsdag kl 13.00.

Just nu vill jag såå mycket och speciellt vill jag handla nya kläder, var inne på Nelly och insåg att det senaste köpet jag gjorde där var från juni -09. Hallå det är över ett år sedan. Pank, pank och åter pank. Nu ska här tjänas pengar så jag kan uppdatera min garderob efter 2 år ;0)






Vill ha....

 

Även fast Emma säger att jag inte kan ha dessa ( behöver pronation ) så vill jag sååå gärna!!!

 

Men du min älskade nano ska jag ha, måste bara få tid att åka och handla dig!


Darling Lisa´s party

Vilken fest, det finns nog ingen som fixar fester som vår älskade Lisa. I lördags firade vi hennes 30-års dag och det blev verkligen röj. God mat, dans underbara människor ME LIKE!!

 

Som vanligt är hon vacker som en prinsessa

 

Lottie med hennes nya Iphone, som för övrigt matchade hennes klänning ;0)

Insåg nu att jag inte tog några mer kort under kvällen, dåligt av mig. Kanske borde investera i en riktig kamera istället för mobilen?

Vi var hemma vid 5 på morgonen och det började bli ljust då, var lite konstigt att sova då. Vaknade med tuppen ( 10 ) och kunde inte sova. Kollade på film och hade det mysigt i soffan. Gjorde plättar och egen drottningsylt, MUMS!

Avslutade dagen med Sex and the City 2, helt underbart!!

 

Idag blir det plugg tillsamans med min underbara Emma. Men först ska jag köra min Malin till Arlanda, idag är hennes första dag på flygskolan. Håll tummarna för Malin idag :0)


Deadline projektplan

Så nu är dagen här, projektplanen ska vara inne om några timmar. Jag och Malin har verkligen kämpat hela veckan och det känns skönt att äntligen få skicka in den. Idag skiner solen och det var skönt att promenera på morgonen. Ny energi och en ny dag.

Intervjun är klockan 14 idag och jag är lite nervös och pirrig över hur det kommer gå, var så länge sedan jag var iväg. Håll tummarna eller snarare en tumme för tur ;0) Idag bär det av till Uppsala och det känns skönt att få andas in storstadsluft. Lunch på stan och sen fika med några klasspolare. Mysigt!

Jag och Malin var på Frisis pass igår ikväll och det var LÄNGE sedan. Renée körde järnet och redan vid uppvärmingen kännde jag att svetten rann, härligt pass och det känndes skönt att komma iväg. Idag känner jag träningsvärken komma och vet att det bara blir värre.

Taggad inför idag och imorgon då det blir fest i Uppsala! Vilken helg :0)

Älskade sommar

På fredag ska jag iväg på min första intervju. Ska bli spännande att få se det går. Håll tummarna för mig klockan 14.00. Är laddad som fasen och jag tror att det kan bli ett superkul jobb. Senast jag var på intervju var när jag sökte jobb på Gina och det är nog 5 år sedan. Pirrigt och nervöst :0) Så nu ska jag plugga på företaget så jag inte sitter där på fredag och är helt lost.
Vill verkligen jobba nu!!!

Utanför regnar det och jag och Malin sitter och opponerar på varandras projektplaner. Känns skönt nu att det börjar lida mot sitt slut. Nu är det bara få saker som ska in i portfolion och min examination som är kvar innan det är dags att få sin examen den 22:a oktober.

Ikväll blir det grillning med Alexander, Ante, Jovan och Malin, vi står emot regnvädret och håller på sommaren lite till. Det är inte höst ännu....

Nu ska jag fortsätta opponera så Malin får med sig så mycket som möjligt.

Älskade sommar



planen

Sitter vid köksbordet och ska igentligen skriva på min projektplan, men vill hellre ligga under täcket och sova. Har inte mått så bra i natt, sov kanske några timmar. Alexander hade magsjuka när han kom hem från kroatien i lördags, nu fick jag det och jag hoppas verkligen inte att Malin får det oxå. Hungrig, ont i magen och mår lite konstigt är ingen bra kombination.
Ska försöka äta lite youghurt och drick lite iste och avsluta det sista med planen. Sen ska jag vila och kolla på film. Det regnar ute...inte lika kul...

Jagade av fårisar

Nu är Malin äntligen här ;0) Hon ska bo hos oss i en månad :0) wiieee äntligen är vi två tjejer mot en kille.... ha ha ha. Under dessa dagar har vi hunnit med massa och inled första dagen med att ta en 1,5 timmes promenad i skogen.

I fredags hade vi en föreläsning om hur man utformar cv och sitt ansökningsbrev, intressant med tanke på att alla säger olika och det kan vara svårt att hitta en medelpunkt. Fick nya tankar ialla fall och hoppas att jag kan söka fler jobb och få komma på intervju. Enligt Eric ( som föreläste ) är det kanske mellan 10-15 personer som krigar om ett jobb med tanke på att det är så många som sollas bort. Så från ca 100 sökande är det mer än hälften som kastas. Vilket gör att ju mer "matchning" man gör i sin ansökan har man mer chans att få komma på intervju. Sounds good too me!!! Så nu ska jag vässa min ansökan ännu mer och hoppas på fler intervjuer.

Tog en tur i skogen med Linnea och Malin på hästryggarna i fredags em och det var otroligt roligt. Jag hade Oscar och han är pigg som fasen. Galopp på åkern och för en gång skull kände jag kontroll :0) Dock har jag fortfarande träningsvärk eller det kanske är en bra sak??


Jag i solen

Malin och Sabino

Mini kusin Linnea med Oscar

Fårisarna som jagade ( på riktigt ) Bruno, jag kan säga att jag inte var såå kaxig när dessa närmade sig. HJÄLP!!!

Stackars Bruno fick verkligen sig en springtur när fårisarna jagade honom

Det blev en lugn fredagskväll med taccos och film :0) Mysigt...♥


Radion spelar musik och utanför huset regnar det

Regnet faller utanför, radion spelar, Sixten ligger och sover i soffan, Lena har just varit här på lunch jag ska igentligen börja plugga. Kusinen Saga började skolan idag, är det snart dags att komma tillbaka till verkligheten, semestrarna är på väg att ta slut, sommar lider mot sitt slut och det gäller att börja jobba? Ibland vill jag bara leva nu och här och inte fundera så mycket på framtiden, vill inte veta vad som händer imorgon bara det som finns nu. Samtidigt som jag vill veta hur det går. Tvådelad? Japp!!!

Var med Linnea, Saga och Pyret i Kista gelleria igår och det var kul att gå runt och kolla på alla fina saker. Väl hemma gjorde vi god mat och bakade den underbara cheesecaken. Tog med oss kakan hem och kollade på film och drack te. Mums så gott!!!


Blev inte riktigt som vi hade planerat men det var super mysigt. Tack familjen Edstam, Sallander för dagen och tack söta Linnea för att du sov över här, allt för att jag ska slippa sova själv ;0)



Bambi se upp!!!

Dags för yttligare en spring tur i skogen. Vanligtvis stöter man inte på någon därute, kanske ett rådjur på sin höjd. Idag passerade det två bilar ( det är en grusväg så det går att åka bil där ) vilket förvånade mig. I slutet av vägen satt en skylt uppe, varning jakt pågår, hundar på vägen. F**n nu börjas det och då gäller det att inte spendera så mycket tid i skogen. Mamma berättade att en häst hade blivit skjuten då de skulle jaga vildsvin så om jägarna ser så fel gäller det verkligen att inte spendera tid i skogen.


Bambi se upp i skogen

Besökte Ikea idag med Lena och lilla Linus. Lena körde så jag tänkte att jag skulle bjuda henne på fika och det gjorde jag. 2:- fick jag betala. Jag tog en te och Lena en kaffe och en liten chokladbit, eftersom Lena hade Ikea family kort fick vi gratis kaffe och te, vilket gjorde att jag fick betala 2:- för chokladen. Jaha :0) Får bjuda henne på fika en annan gång.

Utgång med Mia och Ida i stor stan

Utgång i Stockholm med Maria och hennes kompis Ida i lördags. Värmen var olidlig och kände mig varm och svettig under hela dagen och natten. Puh... ska inte klaga på värmen men f**an vad varmt det var. Sista utekvällen i Stockholm för Maria då hon om några dagar åker upp till dalarna för att börja studera. Ska bli kul och se hur det går för henne och det känns konstigt att vi går om varandra. Nu har jag pluggat och hon har jobbat, nu är det snart ombytta roller. Så ni blir det dags att boka in helger och fara till dalarna för att hälsa på Mia, lite längre än att åka till Sunbyberg :0)

Ha ha ha, jag har ju så bra kamera ( mobilen ) men tycker denna bild var så bra ändå



Titta vad fin den här bilden blev, ja ja...

Tanken var att vi skulle till Sommar, ett uteställe i stan och jag kan säga att jag nu börjar bli van att gå ut och gå på kvällarna i Stockholm. Kanske taxi vore en bra idé till nästa gång? Vi gick och gick och tillslut sa Mia att vi har ju varit här och vi insåg ganska snabbt att vi hade gått i cirklar. Ja, jag säger ju det.... efter mycket om och men lyckades vi ta oss till rätt destination och kunde pusta ut. Dansade pratade och drack öl och njöt av värmen och att man kunde vara utomhus och festa. En kille kom fram till mig och frågade om jag ville prata med hans polare som satt 3 meter bort. Napp direkt... ha ha ha.... fortfarande är jag snygg alltså :0) wiieee

En hamburgare senare och en otroligt envis hicka kom vi hem till Maria och jag somnade snabbt framför en film. Dagen spenderades i Marias soffa där filmer avlöste varandra och som tur är bor hon 5 meter bort från mat :0) Mätt och belåten var det dags att åka hem till landet. Tiden går så fort när man har kul och jag kommer verkligen sakna Mia.




Lilla snigel akta dig, akta dig, annars tar jag dig

Lilla snigel akta dig, akta dig.... sitter och lyssnar på Lena Olving som sommarpratar i P1. Hon har nyligen blivit utsedd till "Näringslivets mäktigaste kvinna" av tidningen Veckans Affärer. Är vice vd och operativ chef på försvars- och säkerhetskoncernen Saab. Hon pratar om hur det är att vara kvinna bland alla kostym nissar och hur hon har tagit sig till toppen som kvinna.

Intressant att lyssna på en sådan stark kvinna. Hon berättar att när hon sitter i möten med alla männen sjunger hon tyst för sig själv, lilla snigel akta dig, akta dig... Hon har lärt sig att tänka som en man och att vänta in rätt tillfälle för att berätta hennes teorier under möten. Som kvinna gäller det att lära sig hur männen fungerar och inte trampa de på "tårna" utan hitta rätt tillfälle för att få sin vilja igenom. Om 70 år sägs det att vi i Sverige kommer vara jämställda, 70 år!!! Hallå hur ska jag klara mig som kvinna nu då??? Får helt enkelt bli man och fundera ut deras svaga punkter innan man slår till.

Att vara chef har sina för och nackdelar, att vara kvinna och chef är en utmaning av dess like. En klapp på axeln för Lena som har kämpat i 25-år som chef, sen att det ska ta 25-år innan hon får en utmärkelse som närlingslivets mäktigaste kvinna är en helt annan sak. Ska det ta så lång tid tänker jag?

Gå in på http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2071&grupp=11959 för att lyssna på Lena.

En helt annan sak, när jag vattnade mina buskar kollade jag upp och insåg att himlen är röd. Vackert!!



Måste man alltid veta allt??

Jag vet att saker löser sig, efter att ha läst "the secret" så behöver man inte alltid se hela vägen fram. Som när man kör en bil när det är mörkt ute, lyktorna lyser upp en del av vägen men inte hela. Ändå, ändå är jag sååå nyfiken på vad som kommer att hända i höst. För första gången är jag verkligen taggad att börja jobba och se nya saker, lära mig nya saker och få träffa nya människor som kommer bidra till mitt lärande och utvecklig.

Näst sista refelktionen idag i skolan och det känns som att allt håller på att ta slut. Nu ska vi strax vara klara och jag undrar fortfarande vad jag har lärt mig och vad kan jag? Jag kan så mycket mer än för 2 år sedan och jag har växt otroligt mycket. Alla reflektioner i skolan har gjort att jag hela tiden får nya tankar om mitt lärande. Så något kan jag?... eller??

Lite stresad över hur allt kommer bli och då känns det skönt att höra från sin sambo att allt fixar sig. Behöver höra det nu. Vägrar och åter vägrar att vara arbetslös när vi tar examen.
Fick svar från det företag dit jag skickade min ansökan och de skulle höra av sig nästa vecka. Nervöst!!!! Uppdateringar kommer senare, håll fortfarande tummarna :0)


Jobbet

Torsdag morgon, blev ingen hästridning idag inte. Linnea var tvungen att åka och jobba lite tidigare vilket gjorde att vi inte hann. Får bli en annan gång. Emma har varit här och hon och jag har jobbat järnet... eller Emma??? ;0) Hon var en ängel och hjälpte mig att kolla vad jag har kvar att göra i utbildningen. Hon lyckades skrapa fram 1 1/2 sida med saker som jag behöver göra. Lite lagom svettig försökte jag bearbeta den och nu ligger jag i fas... eller kanske bättre in fas. Massa jobb kvar och jag har massa att göra när det gäller planen som behövs filas på. Puh... ingen vila här inte.

Håll tummarna för mig då jag ska skicka iväg mitt cv till ett företag och jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att jag får komma dit på intervju. Vore sååå kul att börja tjäna mina egna stålar. Är sååå trött att få CSN. Mer pengar åt folket.

Efter mycket plugg och skrivande var jag tvungen att ta på mig skorna och dra ut i skogen för en löprunda. Jag släpper verkligen allt och njuter av att bara få vara. Min granne ska springa Midnattsloppet i helgen, attans att jag inte hade kollat upp det, vore kul att springa. Dock är det 1 mil så jag vet inte riktigt, skulle nog säkert ta mig runt men men. Ska tänka på henne då jag kommer dricka mitt vin/rosé. Utgång på lördag med min underbara Maria, ska bli hur kul som helst :0)



Om några dagar är Alexander här och jag är ensam hemma, inte alls bitter, inte alls bitter.....

Storstädning

Idag lyckades jag förbättra min spring runda med 1 minut, känns bra och jag tyckte faktiskt att det var riktigt roligt att vara ute och springa idag. Mamma är kvar här och det har hänt massa här hemma. Vi har lyckats tvätta alla fönster, städat ur skåpen, klippt gräsmattan, planterat en buske, möblerat om i rummen, flyttat tavlor och tvättat soffan. Puh... kanske därför jag är trött?? Det är mycket roligare att ha hjälp av någon och speciellt mamma som tycker om att inreda ser allt på ett helt annat sätt. Jag blir lätt blind och ser inte om jag behöver flytta en möbel... hemmablind heter det och jag har drabbats.

Både jag och bruno var / är lika trötta


Väldstädat och höstfint gäller det att hålla trenden igång ( alltså fixa i huset) nästa projekt är att fixa tyg till båda rummen uppe. Är riktigt nöjd med hur allt har blivit och speciellt mitt rum ( det vita ) där det har blivit riktigt mysigt. Ska försöka att få hit Alexanders säng som numera finns i Kumla så är det rummet perfekt. Eftersom vi har så många som sover över här kan det vara skönt att ha en riktig säng :0) Opperation att få hit den - PAPPA ;0)

Här kommer bilder på "nya" huset..

I köket har det hänt massor, nya bokstäver ( Tack Gassan ) nya ramar ( Tack mamma ) och mina underbara ljuslyktor

 

I sovrummet har jag bytt lite tavlor och numera finns det en lampa oxå ( allt för att lysa upp mina fina tavlor, som jag ännu inte fixat några bilder till )

 

 

Mitt vita rum, här har min gamla lampa fått nytt liv tillsamamns med kottar osv..

 

 

Lite omplacering av möbler i mitt fina rum, mysigt!!!

 

 

Alexander´s rum fick homestyling oxå

 

 

Dock saknas lampskärmar, väntar på att mamma ska köpa nya hem till henne så jag kan ta över hennes. Hm, bör göra en kupp på det ganska snart.

Nu ska vi äta kalopps ute på verandan och njuta av solen. Imorgon åker mamma hem till syrran och bror så då blir det väldigt lungt i Lockstaholm. Dock är detta något som bör ske varje år, att mamma kommer och fixar hemma hos oss. Så nu kallops och ett glas vin, mums säger jag.




Cheesecake

Jag har syndat denna helg och det är sant. Fredag, lördag och söndag.... vet inte vad som har hänt men så är sanningen. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av mina synder, eller min och min..

Detta är Pyrets recept på en underbar cheescake som INTE går att motstå

200 gram degestivekex
150 gram smör
400 gram philadelphiaost
2 1/2 dl kesella 10%
1 dl socker
100 gram vit choklad
3 ägg
4 dl creame fraiche
1 vaniljstång
100 gram vit choklad till gratinering

Mixa kexen i mixer och häll på smält smör
Lägg massan i en form och packa hårt ( tänk på att använda en avtagbar form )
Grädda i 10 min i 180 grader
Smält vit choklad
Vispa samman philadelphia, kesella och socker, tillsätt smält choklad och ägg
Häll smeten i formen och grädda i 130 grader i 30 minuter
Låt svalna och kyl så den blir kylskåpskall
Vispa creame fraiche fluffig tillsammans med fröna från urskrapad vaniljstång
Bred över kakan
Gratinera med riven choklad

Om ni väljer att prova denna är det på eget bevåg och jag står INTE för konsekvenserna då den mest ( just nu ) anti kakor tryckte i sig 2 st bitar igår och en idag. Det går inte att beskriva men j***lar vad god den är.

Nu ska jag titta på Alice i underlandet och mysa framför tv;n.




Turist i min egna stad, fungerar det???

Turist i min egna stad? Japp!!! Idag åkte vi till Ulva Kvarn för att fika och gå runt i de mysiga butikerna. Hittade 2 st glas lyktor för 225:- helt otroligt vackra. Ni får se bilder senare när jag har fixat klart allt.

Alexander hittade massa roliga saker....

 

och

 

 

Jag dööör, undra om någon ens köpte dessa när de kom ut. Ha ha ha ha

 

 

Fick en likadan av min mormor och här hittar jag två, mina favoriter. Dock är de lite för dyra... men värt att titta på ialla fall.

 

 

Mysig blåbärspaj med vaniljsås gjorde dagen. Tycker att det var ok att synda .... eller??

 

 

 

 

Mina bästa ♥

 

 

Efter Ulva kvarn åkte vi in till Uppsala för besöka Botaniska trädgården, mycket fint

 

 

Stora tjejen i lilla soffan.... eller är det tvärtom??

 

 

Mini syster i stooora soffan ♥

 

 

Alla ville sitta i soffan, Alexander var lite föör snabb :0)

 

 

Mamma kollar in trädgården och tar en paus

 

Vi hade tur med vädret och avslutade Uppsala vistelsen med att äta mat på det mysiga cafét cappuccino. Mätta och belåtna åkte vi och handlade mat inför kvällen. Mamma fick en ansiktsbehandling och fotbehandling av mig innan det var dags att äta mat. Pappa har jobbat i Stockholm hela veckan och kom ut till oss ikväll för att äta mat med oss. Mysigt.

Imorgon väntar jobb i trädgården ( om jag känner min m

amma rätt ) tvätta soffklädseln, springa och fixa mat då kusinerna kommer på besök på kvällen. Nu ska jag titta klart på filmen som går på tv:n och sen blir det film mys i sängen.

Det har varit kul att vara turist i min egna stad idag och det var kul att se saker som jag inte har gjort under mina nästan 5 år i stan. Borde kanske utforska staden lite mer. Någon som har ett bra tips på något mysigt?? Är sugen på att gå till loppis butiker eller liknande.

 

 


Rundan i skogen

Imorgon är det dags för jobb på Cubus igen :0) Blev glad att de ringde, betyder att de tyckte jag var bra :0) Wiiieee.... har verkligen funderat på vad jag vill göra och att få komma och coacha och motivera säljarna i butiken skulle verkligen vara något. Funderar på om jag kan använda mig av min utbildning för att komma in på HK i Stockholm, där sitter alla regionschefer och sverigechefen och se hur de jobbar för att sedan kunna presentera vad jag vill göra. Hm.... idéer som jag ska ta tillvara på. Uppdateringar om hur allt går får ni höra om senare.

Mamma kommer till stora staden på torsdag :0) Hon och syrran ska göra stan på dagen och så ska jag komma och hämta de efter jobbet, blir ett mysigt veckoslut. Har lite planer som vi förhoppningsvis kan göra ( om inte vädret är helt galet ) kan inte avslöja allt och det är inte spikat till 100% ännu..... den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Sprang nästan 8 km idag + att det regnade. Kom hem lagom blöt, skorna är genomsura och jag fick knappt av mig kläderna för de var så blöta. Jag älskar att springa när det regnar, det är svalt i luften och lukten av regn i skogen gör mig alldeles svag. Första delen är som sagt i skogen och där får man se upp vart man sätter fötterna. Stubbar, stenar och grenar som sticker ut. Det är kul, spännande och jag glömmer ganska fort att jag tränar när jag springer i skogen. Eftersom det hade regnat hela dagen var det mycket vatten i spåret och jag fick hoppa/flyga över pölarna. Det är kul träning säger jag bara.

Nu ska jag försöka sova, hm.... kanske kolla på en film innan jag sommnar. Imorgon är det en jobb dag och då gäller det att vara pigg.

Här kommerlite bilder då jag var och plockade blåbär, finns massa dock är de lite små

Finns det något vackrare???


Stövlar rekomenderas om man ska plocka blåbär

Stockholm....


Relax, hotellvistelse och utekväll.... å vad jag njöt igår. Jag och Alexander åkte till Stockholm för att gå ut och vi passade på att hyra ett rum och gå på relax när vi ändå var igång. Kom in till stan vid halv 4 och åkte upp några våningar för att först träna innan relaxen. 40 minuter senare var jag mer än svettig, crosstrainern hade gjort sitt jobb. Utsikten över halva Stockholm var fantastisk när vi tränade och otroligt häftigt. Fick stora mysiga morgonrockar med tillhörande små tofflor. Åt frukt och drack öl på terassen i solen jag var i heaven.

 


Efter träningspasset och relaxen var det dags för att göra sig fin. Rosé flaskan tömdes ganska snabbt och Carl kom förbi och hjälpte oss att dricka upp den ;0)

Det här var vår utsikt

Japp vi hade ett toppen rum ;0)

Middagen spenderades på O´learys där vi alla åt deras fantastiska hamburgare och drack öl.




Killarna är på G :0)



å det här var MIN ÖÖÖÖLLL mums



Vi tog en drink i skrapan och jag fick en röd tjej drink



:0)

Markus kom oxå till skrapan, kändes som vanligt då..... 3 killar och jag. Vi åkte till Lemonbar som skulle vara sååå bra. Helt otroligt dåligt och vi åkte hem tidigt, en riktigt besvikelse faktiskt. Aldrig mer Lemonbar och nästa gång bestämmer jag var vi ska gå!!!! Vi tänkte att det kunde vara skönt med en prommis hem och vi började gå.

Tyvärr blev det något fel längs vägen och det slutade med att vi närmade oss DN skrapan... så långt bort vi kunde komma. Efter kanske 45 minuter hittar jag en tjej som snällt guidar oss till mer civiliserade platser. Efter 1,5 timme senare var vi hemma, tyckte jag var förtjänt av en hamburgare till den dagen så vi köpte med oss mat upp till hotellet och frossade mat i sängen och kollade på tv. Sååå skönt att äntligen vara hemma.

Fick med mig svenskan när vi var ute och gick så det kanske var något bra med våran låånga prommis över halva Stockholm ialla fall



Idag har jag sådan träningsvärk i kroppen att jag knappt kan gå, dock vet jag inte om det är crosstrainern eller vår prommis som har skapat träningsvärken.... eller är det kanske båda???

Nu blir det Sex and the city 2 i soffan och ett glas med te

RSS 2.0