EL besök

Sitter i en hög balnd alla papper.... är helt slut och klockan är bara 2 på dagen. Jag sitter och skriver in annteckningar från alla lektioner jag varit på under utbildningen. Jag har skrivit de flesta men har inte skrivit de senaste månaderna. Det hinner bli en del antecklingar och papper kan jag ju säga. Försöker bena ut vad som är viktigt att spara osv. och det är inte lätt. Tur att jag har ett stort köksbord ;0)
Idag har jag varit ute och sprungit på morgonen ( PUST ) men jag måste ladda inför 6 km loppet i Stockholm som närmar sig med storm steg... El snubben har varit här och lagt dit golvvärme i hallen. Jag och Alexander tog bort plastmattan igår ( eller Alexander jag tittade på ) det vi inte tog bort var limmet för jag visste inte att det skulle bort. Så när Pär ( elsnubben ) kom imorse sa han att det måste bort. Tur att jag var hemma, inte lika tur några minuter senare när jag insåg hur jobbigt det var. Hade jag vetat det hade jag aldrig gått ut och sprungit på morgonen. Det bokstavligt rann svett om mig. Satt på golvet och skrapade bort limmet med en slags skrapa.... jävlar vad det satt.  Det blev klart och jag gav inte upp.... ( kanske att ta i, jag var på väg att ge upp varje minut ) men jag klarade det...wiiieeee.


Innan                                                                               



KLART!!!




Siri ville oxå hjälpa till men var lite feg



Sixten hjälper till



Köksbordet                                                              



Där det finns papper, finner du Sixten ;0)

Nu ska jag börja leta FAS 3 projekt och leta arbeten... önska mig lycka till :0)



Mys med Emma


Har haft turen att ha Emma på besök. Vi har sedan torsdags varit hemma hos oss och arbetat med allt från projektrapport skrivande, söka jobb och fundera ut vart vi ska vara på Fas 3. Har ätit god mat och varit ute och varit ute och gått. Emma hade med sig Elliot ( hunden ) och katterna tyckte han var super läskig. Efter ett tag var Sixten inte lika rädd däremot var Siri inte lika modig och reste ragg hela tiden. Alexander var hos Carl i går och tog en öl i Stockholm så vi hade tjej fritt hela kvällen. Chibbe och dipp blev måltiden och vi tittade på Sex and the city. Snacka om tjej kväll. Vi var inte lika effektiva som vi var förra gången vi träffades men vi strök några saker på listan. Tycker om att jobba med Emma, vi ger varandra tips och idéer hela tiden vilket gör att jag ialla fall känner mig peppad på att fortsätta. Roligare att vara 2 om något än att sitta ensam, då blir det inte så mycket gjort.

Tyckte Siri var väldigt tjock när jag kom hem i torsdags och har nu konstaterat att hon måste ha kisse ungar i magen. Så om några veckor eller vad vet jag kanske dagar kommer vi ha mini mini Siri kattungar hemma här. För er som vill ha en mini Siri är ni välkomna att komma o hämta en... när de är födda såklart ;0)

Underbara mini Siri♥


Media Markt öppning i stan

Väckarklockan ringde klockan 04.30 i torsdags natt eller jag menar på morgonen. Helt galet tidigt!!! Denna morgon var UNiT18 på G. Nyöppning av Media Markt i Boländerna klockan 7. Vi åkte dit för att dela ut tidningar, kaffe och korv till alla som stod i kön. Här kommer bilder från morgonen. Jag ska inte ljuga när jag säger att jag var trött igår.....



I detta tält är det packat med folk, många killar kom ut med madrasser. En kille hade varit där sedan halv sju på onsdags kvällen, med andra ord 1 dygn!!! Han kom ut med en mobil.... allt är värt att vänta på, eller ???



Chris glad och pigg med 18 Minuter i handen



Snygga Malin



Johanna var verkligen på G och jag såg henne springandes med korvar, godis och kaffe. Här posar hon med korvar ;0)




Kön... fattar inte hur man pallar att stå här men alla verkade glada ialla fall....



Snyggaste tjejerna i stan ;0)



Chris tog en fika paus efter allt slit

Efter Media Markt hämtade Emma mig och vi drog ut till oss för att jobba, jag kan säga att jag inte var så aktiv igår. Nu är det nya tag och jag är laddad att börja skriva cv, söka jobb och fixa fas 3.


Övning ger färdighet

I tisdags hade vi retorik med Nina Buchaus för att öva inför examinationen. Säger bara en sak - Övning ger färdighet!
När jag började på Idékraft tänkte jag inte så mycket på att uttrycka mig "rätt" på scenen. Detta är tredje gången vi har Nina på utbildningen och jag känner att jag har utvecklats när det gäller att prata inför folk.
Jag är fortfarande väldigt nervös men jag kan hantera det.   

Malin och Lisa övar




Johanna var modig att läsa en egen skriven dikt för alla oss




Jag kände för att vara randig ;0)




Söta Emma :0)



Vi fick 5 minuter på oss att presentera något inför våran examination, detta blev resultatet! Det finns en i gruppen som snackar mycket goja och jag tror hon heter Johanna... Vi fick öva en gång innan vi spelade in det och jag ändrade helt min text andra gången. Va faan snygg var jag i alla fall... eller ja....

Nyttigt var det oavsett hur jobbigt det är att höra sig själv prata.

Gå in på www.creviretorik.se för att kolla in Ninas hemsida


LENA

Igår fick jag ett sms av min Lena. Hon och jag har jobbat på Gina Tricot tillsammans några år och hon är helt underbar. Hon flyttade ner till Linköping för några år sedan för att studera till läkare så vi ses inte allt för ofta längre. Som vanligt säger både hon och jag att vi ska ringa men det blir det inte allt för ofta. Det som är skönt med Lena är att varje gång vi ses är det som vanligt. Ingen är sur på den andra att ingen har ringt och vi bubblar på som vi just sett varandra. Det är kärlek ;0)

Efter vi pratat kastade jag mig in i duchen och körde in till Uppsala för att träffa Lena. Vi gick i några butiker innan vi bestämde oss för att ta en fika. Vid 18 var jag tvungen att gå, vi skulle på bio och skulle laga mat innan, så jag var tvungen att gå. Nästa termin kommer Lena vara i Stockholm för att plugga 1 termin och då blir det fest varje helg ;0) Efter jag träffade Lena var jag glad hela kvällen, fick så mycket energi. Massa kärlek till dig Lena.

Efter maten drog vi till Stockholm för att gå på Avatar 3D. WOW vilken cool film. Kände mig inte så sexig med 3D glasögonen men va faan alla hade de ju.
  



Waterrun

Körde bil in till stan idag och på vägen dit fick jag höra att det kommer vara ett lopp i Stockholm som heter Waterrun. Gick in på deras hemsida ikväll och blev väldigt inspirerad. Detta ska jag göra!!!!
 
"Dow Live Earth Run For Water projektet är ett initiativ från miljöorganisationen Live Earth som startades 2007 av bl.a. förre vice presidenten Al Gore för att sätta miljöfrågan i centrum genom det världsomfattande projektet Climate in Crisis som fick mycket uppmärksamhet.  Distansen 6 km har Live Earth organisationen bestämt då det är den genomsnittliga distansen en person i u-länder går varje dag för att hämta det livsviktiga vattnet."




Vore kul om så många som möjligt ville följa med mig :0) Det är den 18 april klockan 13.00. Det kostar 200:- varav 20% går till rent och friskt vatten. Anmälan måste vara inne senast den 30 mars. Jag tänker ialla fall springa detta loppt :0) Gå in på deras hemsida ..... http://waterrun.se/ för att läsa mer.


Opponering

Igår arbetade jag hemma, jag hade massa mål med dagen och saker som jag tänkte att jag skulle göra. Slutade med att Johanna;
Var ute och gick o sprang ( det var nyttigt )
Rensade bland kläder och skor ( i vår ska jag åka till loppis för att få in stålar ) så jag har börjat gjort högar med kläder som ska bort
Lagade mat
Träffade grannen Lena och fikade ute i solen ( kanske inte så nyttigt )
Läste igenom en projektrapport och opponerade på den
Åkte iväg till Friskis o Svettis och tränade 1 timme ( nyttigt )
Opponerade lite till innan jag somnade i sängen

Jag skulle ha gjort;
Opponerat på fler rapporter för att ge så mycket feedback till alla grupperna
Funderat ut något bra företag inför fas 3
Pysslat med medeltida marknaden

Hm, varför blir inte dagarna som jag vill och varför skjuter jag på saker hela tiden....???

Idag åkte jag till Emma för hon och jag skulle opponera på rapporter. Eftersom resten av våran grupp befinner sig på resande fot fick det bli hon och jag. Otroligt mysigt :0) Jag tar med mig Emmas syn på opponeringen och hur hon verkligen hade gått in för detta i detalj. Behöver lära mig att frågasäta saker, jag är för klen när det gäller att ge feedback på texter. Jag tänker alltid; ja ja det där var väl bra.

Därför ska jag tänka på denna snubbe när jag läser något nästa gång ;0) För jag vet hur bra det är att först öva på att ge feedback muntligt men framför allt det jag behöver lära mig, feedback på pappret!!!!



Vi arbetade hårt fram till lunch och efter det åt vi en otroligt god kladdkaka  med glass och kola kakor. Jag blev så mätt och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Det var sååå gott. Lämnade kvar kakorna hos Emma så hon o Johan kan mumsa kakor ikväll.
Vid 15 hade jag möte med Lotta och jag fick ett jobb erbjudande, något att fundera över. Blev så glad att hon tänkte på mig , jag är ialla fall attraktiv på marknaden :0)  

Jag behöver verkligen fundera över vad jag vill göra och hur jag ska kunna nå de målet. För just nu känns det som jag tackar ja till allt och inte funderar ordentligt över vad det ger mig. Jag kan inte göra "gratis" jobb längre utan jag måste tänka vad kan ge mig pengar. Jag vet att vissa "gratis" jobb leder till otroliga kontakter och det har det gjort. 
Mer pengar in i familjen Andersson Larsson tack!!!




After Ski Party

I fredags var det dags för fest. Det blev after ski tema och det blev hur bra som helst. Det var många som inte kunde komma men de som var där partade ordentligt.



Raj raj



Lisa gick all in



Raj raj Lottie



Jäger brudarna var på plats ;0)



Jag har nog aldrig varit så ful på en fest.... ha ha ha




Mörk bild.... men massa jäger, hua

Tack alla för en underbar fest!!!!






Thailand

Jag vet inte vart dagarna tar vägen, helt plötsligt är det söndag kväll och jag undrar vart veckan tog vägen? Önskar att det skulle finnas fler timmar på ett dygn. Jag Emma och Alexander planerar just nu en resa till Thailnad. Nu gäller det bara att bestämma sig. Tiden tickar och resorna försvinner snabbt. Jag skulle vilja åka och hälsa på min syster och Robbin på Bali men insåg att det var alldeles för dyrt. Så det blir Thailand. Jag ska sola, bada, få massage, dricka ÖL och water mellon shake hela dagarna. Åhhh så skönt. Nästa vecka ska jag gå till HM o köpa en ny bikini inför Thailandsresan.

Bilder att njuta av.......






Längtar....


Öret

I helgen åkte jag med pappa hem till Kumla för att besöka familjen. Mamma hade fixat semla till mig när jag kom hem. Det finns ingen som gör så god semlor som Sveas i kumla.



Jag tycker att vi har mycket snö här i Uppsala men hemma hos mamma o pappa var det så j**la mycket snö. Det var vallar som var över 1 meter. Var ute och gick 1 timme och tog min vanliga runda. Jag hade tur, det var stålande sol. Mår så bra över att vara ute i naturen.









Om man inte kan ställa cykeln på gatan får man ställa den på snön ;0)



Mammas o pappas hus




Vackert



Vi åkte till kusin Fanny i Frövi och då tog vi med denna mumsiga semeltårtan. Vi var 6 pers som åt denna och vi tog 2 gånger och den tog inte slut....






Mamma och Elisabeth



Lilla Viggo ca 1 månad sover sött på mamma Fannys arm













Skickat CV

Skickade iväg mitt CV igår till Dreambag. Jag kan inte tänka idag för jag är så nervös över vad han kommer säga. Mina tankar är; Kommer han läsa mailet och kommer han ringa. Åhhhh så nervöst. Jag har redan nu bestämt mig för att om han inte ringer om 2 dagar så ringer jag. Så jag följer upp...

Här är min nya mugg som Alexander köpte till mig. Tappade bort min gamla o då var han så snäll att köpa en ny.




Idag ska jag träna med Emma efter skolan.... wiiieee.... Sedan blir det mys med tjejerna. En underbar dag.



RSS 2.0