I-landsproblem?

Flyg är inställda och folk kommer inte hem. Min morbror sitter i Kina och får nog sitta där ett tag. Hans problem var att stumporna och kallingarna har börjat ta slut och har snart inga kläder kvar. Personer ringer in till SR p4 för att klaga på att de inte kommer hem. Jag tänker på alla personer som arbetar på flygplatser och flygbolag just nu. Vilket jobb de gör. Lyssnade just på SR p4 där en kvinna pratade ( hon kan inte ha sovit på många timmar ) om hur hennes personal sitter och funderar ut alternativa resvägar där buss, tåg, taxi m.m är inräknat. De flesta "normala" människor finner sig i detta och brusar inte upp och blir arga. Men de finns som alltid några rötägg som lägger ner mycket tid på att vara arg över att just deras flyg inte lyfter.

Min tanke är; Vad vi människor är beroende av vissa saker exempel : FLYG!!! De närmsta dagarna har Sverige och delar av Europa varit i något slags kaos. Det pratas hela tiden både på radio, tv  och självklart skrivs det om detta i tidningarna. Jag vet att det är synd om de som sitter fast och inte kan komma hem till nära och kära. Men va F**AN. Det finns faktiskt värre saker i världen.

Ta bara Kina som exempel där 1000 personer har dött och ett antal personer saknas. Jag vet att man inte alltid kan fokusera på vad som händer i världen, för det händer allt för mycket. Det jag vill lyfta är hur jobbigt är det igentligen att sova på ett hotellrum alt. stanna kvar 1 dag eller 2 på det resmål man befinner sig på?? Ibland tycker jag att vi lägger ner otroligt mycket fokus på fel saker....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0