Lärandeexaminationer

Denna vecka har vi läradeexaminationer, varje projektgrupp får 2,5 timmar att hålla i en reflektion för resten av teamet och vi i UNiT18 var först ut med att hålla vår reflektion i tisdags. Vårt tema var - Vem vill bli projektledare ( precis som programmet - Vem vill bli miljonär ) Pelle ( som den enda kille i gruppen ) fick spela Sjöberg och han gjorde det med bravur. Så himla kul. Vi hade gjort en power- point med frågor. Temet blev indelat i grupper och fick under 45 min disskutera frågorna och reflektera hur de hade gjort i deras projektgrupper. När tv-programmet började fick varje grupp komma fram och sitta i de heta stolarna.

 

Gina, Emma h, Oskar och Karro sitter i heta stolarna

 

Gruppen hade möjlighet att välja 50/50 ( då datorn, Pelle, tog bort ett alternativ ) eller fråga publiken. Efter varje fråga berättade vi i gruppen hur vi hade gjort och vad vi kommer ta med oss in i nya grupper. Hur kul som helst. Vi hade tid över och då spelade vi upp vår läranderapport och inte för att skryta men den är så j**la bra ;0)

 

Vi har slitit, skrattat, disskuterat m.m i 10 månader men så otroligt roligt vi har haft. Kunde inte haft det bättre. Nu är lärande examinationen klar och det är oxå projektet. Fast vi kommer hänga kvar på UNT då vi ska lämna in datorerna, telefonerna och presentera räckviddsmätningen för säljarna. Så det finns fortfarande lite kvar.

Otroligt kul vecka med alla lärandeexaminationer, trodde att vi skulle säga samma saker men alla grupper har verkligen lärt sig så olika saker. Intressant och lärorikt.

Zellskapet gjorde en jättebra examination efter oss

 

Idag har Carpe Diem och Aktieinvest varit och båda grupperna var jätteduktiga. Under Carpe Diem´s examination fick vi spela teater vilet var hur kul som helst. Jag spelade med Johanna, Karro och Johan där Johan spelade en lurig, hal och ironisk uppdragsgivare. Han var verkligen ironisk och skämtade under vårt samtal, riktigt jobbigt att samtala med någon som inte tar något på allvar.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0